10filmenoi.net pe Facebook
10filmenoi.net pe Twitter
                                         

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Conditii de utilizare a site-ului 10Filmenoi.net

Folosirea acestui site, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care NU sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului 10Filmenoi.net

Definitii. Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:
Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului sau care acceseaza serviciul;
Serviciu - acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de 10Filmenoi.net prin Internet, cu ajutorul acestui site.


Obligatiile Utilizatorului
a. Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal. Utilizatorul se obliga sa:
- nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
- nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul 10Filmenoi.net pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
- nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b. Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze 10Filmenoi.net in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a internetului de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de 10Filmenoi.net ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor conditii.


Limitarea raspunderii
a. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel 10Filmenoi.net nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului si/sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

II. 10Filmenoi.net nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:
- serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
- serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
- orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
- datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte;
- informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.

III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre 10Filmenoi.net poate fi folosita doar pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la 10Filmenoi.net prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

b. Raspunderea 10Filmenoi.net (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata.


Securitate
Utilizatorul ia la cunostinta ca 10Filmenoi.net nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin internet.


Conexiunea la alte site-uri web
a. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre 10Filmenoi.net pe WEB, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca 10Filmenoi.net nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

b. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea de catre 10Filmenoi.net a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.


Proprietate intelectuala
Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci ce apartin de 10Filmenoi.net si alti parteneri.


Generalitati
a. Modificari ale conditiilor - 10Filmenoi.net poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

b. Forta Majora - 10Filmenoi.net nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma 10Filmenoi.net nu este responsabila.

c. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre 10Filmenoi.net. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. 10Filmenoi.net nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

d. Confidentialitate - 10Filmenoi.net nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala. 10Filmenoi.net nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permit 10Filmenoi.net sa primeasca informatii cu caracter personal.Pentru utilizarea acestui site web este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli care fac parte din conditiile de utilizare.Contact Information
Concerns or questions about this privacy policy can be directed to 10Filmenoi.net for further clarification.

You can contact us at contact@10filmenoi.net
__Last updated on 1/5/202410filmenoi.net va pune la dispozitie cele mai tari filme recomandate de catre utilizatori, filme online 2024, filme online noi, filme de actiune, filme de dragoste, filme de comedie, documentare, groaza, animatie, aventuri, razboi, thriller, SF, fantastic, drama, mister...
                           

Newsletter      |      Ajutor      |      Cookies      |      Privacy Policy      |      Termeni si conditii      |      DMCA      |      Sitemap      |      #tags      |      Parteneri media


© 2024 10Filmenoi.net. Toate drepturile rezervate.
Design: EVIDWEB